• ENTRECÔTE - RIB EYE
    ENTRECÔTE - RIB EYE

    Serveres med rotgrønnsaker, grillet tomat, baktpotet med rosmarin og bèarnaise saus.
    Served with root vegetables, grilled tomato, baked potato with rosemary and bèarnaise sauce.

  • 21. 200G (7 OZ) 265,-
  • 22. 300G (10 oz) 359,-
  • YTREFILET - SIRLOIN
    YTREFILET - SIRLOIN

    Serveres med rotgrønnsaker, grillet tomat, søtpotetfries og bèarnaise saus.
    Served with root vegetables, grilled tomato, sweet potato fries and bèarnaise sauce.

  • 24. 200G (7 oz) 299,-
  • 25. 300G (10 oz) 379,-
  • INDREFILET - TENDERLOIN
    INDREFILET - TENDERLOIN

    Indrefilet - serveres med cherry tomater, grillet chili, amandine poteter og bèarnaise saus.
    Tenderloin - served with cherry tomatos, grilled chili, amandine potatoes and bèarnaise sauce..

  • 21. 150G (5 OZ) 295,-
  • 22. 200G (7 OZ) 379,-